Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid bisset Przemyslaw Piskorz wilwe wozniak Elzbieta Wisniewska Lina Lina Sebastian Półchłopek KarolKarolwanda (2810 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
PIŁEŚ NIE JEDZ - NIE PIŁEŚ WYPIJ !!!

WESOŁYCH ŚWIĄT MOKREGO DYNGUSA I OGÓLNIE SPEŁNIENIA MARZEN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
znam kozaka co kupil auto w no..nie przejestrwowal tablic.......tankowal do pelna pozniej ..........noga na gaz hheheeee..../ jest piosenka tylko we lwowie.......hmmmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Martin Hansen
(Martini 1)
Wiking
Sluchaj to jest tak jesli wsiadajac do samochodu pod wplywem alkocholu wystarczy ze przekrecisz kluczyki w stacyjce i juz maja prawo wlepic ci mandat itp. To co jest nieciekawe z kiciem w Norwegii to to ze to sie za toba bedzie ciaglo przez 15 lat bo tak dlugo trzymaja akta sprw jesli chodzi o takie sprawy. Potem sa anulowane .Inna sprawa to to ze firma zatrudniajaca wysyla przewarznie wniosek do Politi z imieniem i nazwiskiem i nr psl . I czekaja na odpowiedz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
tal wysylaja ale z tego co wiem nie powinienem miec problemu z tego powodu jesli oczywiscie kare zaplace i odsiedze swoje ... mam nadzieje tylko ze termin mi "podpasuje " teraz zmieniam prace i głupio bedzie po 2 miesiacach mowic menagerowi ze musze isc do pierdla na 3 tygosdnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
powiedz że jedziesz na wczasy , a telefon jest bez zasięgu
bo żeby zadzwonić to podobno trzeba się zapisywać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
masakra moze zaczne pisac list i błągac króla o wybaczenie i amnestie No ale nauczka jest do końca życia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
król haakon jest bezlitosny
pisz odwołania i licz na następcę , jak wybiorą mnie to cie ułaskawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry, bardzio źabawne. Wiesz jaka jest kolejka do norweskiego tronu?? Jeszcze anglicy są w kolejce, a Harry to w drugim wcieleniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
więc zuis nie masz co liczyć na mnie
hilton bardzo mnie zmartwiła
a już planowałem że podatki oprócz listopada to zmniejsze jeszcze w marcu z okazji moich urodzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok